گچ ساختمانی باید زود شروع به گرفتن و سخت شدن نموده و سخت شدن آن نیز باید خیلی زود پایان یابد گچ ساختمانی مرغوب آن است که زمان گرفتن آن زودتر از 8 دقیقه شروع نشود و حداکثر از 25 دقیقه دیرتر شروع به گرفتن ننماید و پایان سخت شدن آن نباید زودتر از 20 دقیقه و دیرتر از یک ساعت باشد.
طرح اختلاط بتن مگر-هر متر مکعب ماسه چند تن است؟-طرح اختلاط بتن با عیار 250-مقدار سیمان در بتن-طرح اختلاط بتن کارگاهی-طرح اختلاط بتن دستی-انواع افزودنی های بتن-افزودنی های بتن pdf-مواد افزودنی در بتن-افزودنی های بتن چیست-تحقیق در مورد افزودنی بتن-افزودنی های بتن مقاله-افزودنی های شیمیایی بتن-مواد افزودنی بتن چیست-مواد افزودنی در بتن چیست
اگر در یک ظرف مقداری آب بریزیم و روی آن به مقداری لازم گچ اضافه کنیم (به همان مقدار که برای ساختن که برای ساختن ملات های کلی ساختمان گچ داخل آب می ریزیم) شروع زمان سخت شدن ملات از لحظه ای است که اگر داخل مخلوط را به وسیله میخی خط بیاندازیم بلافاصله جای خط پر نشود و پایان زمان سخت شدن آن زمانی است که اگر روی ملات سخت شده با انگشت ضربه بزنیم روی ملات در محلی که ضربه زده ایم آب ظاهر نشود (مقدار این ضربه باید در حدود 0.5 کیلو کرم بر سانتی متر مربع باشد).
- ۹۶/۰۱/۲۳